Invest Total Urban

Când ne plimbăm prin orașe, rar ne gândim la detalii precum bănci de parc, cosuri de gunoi, sau stații de autobuz. Cu toate acestea, aceste elemente de mobilier urban stradal joacă un rol esențial în confortul și aspectul estetic al orașului nostru. Una dintre companiile care se dedică producerii și comercializării acestor elemente este Invest Total, cu sediul în Râmnicu Vâlcea.

Invest Total este specializată în furnizarea de soluții de mobilier urban stradal de înaltă calitate, care îmbunătățesc viața cetățenilor și transformă orașele în locuri mai plăcute. Iată câteva dintre produsele și serviciile pe care le oferă:

1. Adaposturi pentru Stațiile de Autobuz

Invest Total produce și comercializează adaposturi pentru stațiile de autobuz. Acestea nu doar oferă protecție împotriva intemperiilor, ci și contribuie la confortul călătorilor care așteaptă mijloacele de transport în comun.

2. Bănci de Parc

Băncile de parc sunt esențiale pentru crearea unui spațiu de relaxare în oraș. Invest Total oferă o varietate de modele și stiluri de bănci de parc, contribuind astfel la crearea de zone verzi și locuri de întâlnire în oraș.

3. Coșuri de Gunoi

Un oraș curat este un oraș frumos. Compania produce coșuri de gunoi durabile și elegante, menite să mențină străzile curate și să contribuie la gestionarea deșeurilor în mod eficient.

4. Foisoare de Parc

Pentru evenimente în aer liber sau pentru a oferi locuri de odihnă în parcuri, foisoarele de parc produse de Invest Total sunt ideale. Acestea adaugă o notă de eleganță și stil spațiilor verzi.

5. Lampadare de Iluminat

Iluminatul stradal este crucial pentru siguranța publică. Invest Total furnizează lampadare de iluminat eficiente energetic și durabile, care asigură iluminatul corect în zonele urbane.

6. Numere Imobile și Denumiri de Străzi

Invest Total oferă și servicii de marcare urbană, inclusiv numere imobile și denumiri de străzi, contribuind la organizarea și identificarea locuințelor și clădirilor în oraș.

7. Toteme de Intrare-Ieșire din Localitate

Totemele de intrare-ieșire din localitate sunt importante pentru identificarea și orientarea în oraș. Invest Total produce toteme personalizate pentru a ghida cetățenii și vizitatorii.

8. Tarabe de Piață

Pentru comercianții de piață, tarabele de piață sunt esențiale. Invest Total oferă soluții practice și personalizate pentru aceștia.

Invest Total are sediul pe strada Intr. Albinei, 5, în Râmnicu Vâlcea. Pentru mai multe informații sau pentru a discuta despre proiectele de mobilier urban stradal de care aveți nevoie, puteți să îi contactați la numărul de telefon 0746.565.054 sau prin adresa de email investurban20@gmail.com. De asemenea, puteți vizita website-ul companiei la https://investurban.ro/ pentru a explora portofoliul lor și pentru a afla mai multe detalii despre produsele și serviciile lor.

Cu ajutorul Invest Total, orașul dumneavoastră poate deveni mai frumos, mai confortabil și mai eficient. Investiția în mobilier urban stradal de calitate face o diferență semnificativă în calitatea vieții în orașe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *